Здравей, свят!

Здравейте,

Казвам се Райна Видева. Обичам да готвя всякакви вкусотии, но най-голяма страст са ми тестените и сладкарски изделия. Обикновено готвя в екип с тригодишният си син и затова често публикуваните тук снимки няма да са с особено добър външен вид, но все пак е по-важно да се забавляваме, докато готвим :)

Поздрави,

Рени и Илия

Подобни публикации :

Tags: , , , ,

 • Digg
 • Del.icio.us
 • StumbleUpon
 • Reddit
 • Twitter
 • RSS

4 Responses to “Здравей, свят!”

 1. Станимира казва:

  Рени, много вкусни изглеждат хлебчетата, които предлагаш. Външният им вид ми изглежда много добър, а нали най-важното е вкусът. Записвам си няколко рецепти. Благодаря и приятни мигове с блога и приготвянето на храната за него!

 2. admin казва:

  Благодаря, Станимира :) Аз съм на мнение, че храната трябва да бъде не само вкусна, но и с добър външен вид, защото човек до голяма степен се храни с очите си. Колко неща купуваме заради външния им вид и опаковката :) Затова се старая да постигна баланс между вкус и външен вид.
  П.п. Ти също имаш чудесен блог и много добре поднесени ястия :)

 3. Станимира казва:

  Рени, надявам се, да си ме разбрала правилно, коментарът ми беше към гореказаното от теб “затова често публикуваните тук снимки няма да са с особено добър външен вид, но все пак е по-важно да се забавляваме, докато готвим”.
  Хареса ми, че емоцията около готвенето с твоето дете е по-важна за теб от външния вид. Външният вид на показаното тук е безупречен и с удоволствие бих пробвала някои рецепти. Поздрави!

 4. admin казва:

  Явно наистина не съм разбрала и съм се заобяснявала като ученичка :) И пак да си кажа – там, където се е изявило детето си личи, но се старая да го науча на изпипване по украсата, защото сега е времето да се учи на естетика :)

Leave a Reply

*